Portada > Notícies > RESOLUCIÓ A LES AL·LEGACIONS PRESENTADES CONTRA LES VOTACIONS A JUNTA DIRECTIVA

RESOLUCIÓ A LES AL·LEGACIONS PRESENTADES CONTRA LES VOTACIONS A JUNTA DIRECTIVA

24/11/2016

En data 21 de novembre de 2016, el Sr. Antonio Hernández va presentar un al·legació a la Junta Electoral contra les votacions del dia 17 de novembre per escollir a la nova Junta Directiva de la Federació. Avui 24 de novembre, la Junta Electoral s'ha reunit per resoldre les al·legacions presentades.

A les 18:30 hores, es reuneixen els membres titulars de la Junta Electoral, escollits per l’Assemblea de la Federació Catalana de Bàdminton el dia 4 de maig de 2016, senyors Pau Puig Garcia, Eduard Mateos Vidal. Excusa la seva assistència el senyor Jaume Gallardo Urbano.

 

DECISIÓ

Atesos els fonaments de fet i de Dret de la present resolució, la Junta Electoral de la Federació Catalana de Bàdminton acorda DESESTIMAR el recurs interposat pel Sr. Antonio Hernández Gonzalez per 2 vots a favor i 1 en contra.

A petició expressa del membre de la Junta Electoral Jaume Gallardo es fa constar que aquest vota a favor d'estimar el recurs presentat pel Sr. Antonio Hernández.

Així ho acordem i signem a Granollers, el dia vint-i-quatre de novembre de dos mil setze, fent-los-hi saber que contra la present resolució poden interposar recurs davant del Tribunal Català de l’Esport en el termini de tres dies hàbils a comptar des de la notificació, d’acord amb el que disposa l’article 138 del Decret Legislatiu 1/2000 de 31 de juliol pel qual s’aprova el text Únic de la Llei de l’Esport.

 

Adjunts trobareu les Al·legacions presentades i l'Acta de la reunió de la Junta Electoral.

Arxius adjunts