Portada > Notícies > JOAN MONROY I CARLOS PIRIS S'INCORPOREN AL CAR DE MADRID

JOAN MONROY I CARLOS PIRIS S'INCORPOREN AL CAR DE MADRID

02/09/2016

Els dos joves jugadors catalans iniciaran a partir del proper 5 de setembre una nova etapa en el seu desenvolupament com a jugadors de bàdminton a les ordres del tècnic Fernando Rivas, que recentment ha conquerit la medalla d'or als JJOO de Rio juntament amb la seva jugadora Carolina Marin.

Carlos Piris va conèixer la seva acceptació al Centre d'Alt Rendiment a inicis de juliol, Joan Monroy per la seva banda ha estat becat com a esportista intern a les darreres setmanes ocupant la plaça a la residència de la Campiona Olímpica, que va comunicar durant el mes d'agost a la Federació Espanyola que anirà a viure sola a partir del mes de Setembre i no requereix la plaça d'esportista interna al CAR.

Grans noticies pel bàdminton català que veu recomepnsat d'aquesta manera el treball de dos dels seus màxims exponents. Recordem que la dupla Piris-Monroy va aconseguir el passat febrer el 5è lloc al Campionat d'Europa s15 de Kazàn a la modalitat de dobles masculí, millor resultat històric nacional en aquesta categoría.