Portada > Notícies > SERGI ALCALÀ, ORIOL ALTIMIRA I IVÁN VALENZUELA REPRESENTANTS CATALANS A LA CONCENTRACIÓ NACIONAL "SE BUSCA CAMPEÓN"

SERGI ALCALÀ, ORIOL ALTIMIRA I IVÁN VALENZUELA REPRESENTANTS CATALANS A LA CONCENTRACIÓ NACIONAL "SE BUSCA CAMPEÓN"

30/06/2016

Els tres joves jugadors catalans van participar del 15 al 19 de juny a la XIII Concentració Nacional "SBC" que es va portar a terme a Guadalajara.

Sergi, Oriol i Iván van estar acompanyats per Pau Puig, Coordinador territorial de la campanya "Se Busca Campeón a Catalunya i van tenir l'oportunitat d'entrenar durant 4 dies amb els millors jugadors nacionals de les categories s11 i s13 (tots aquells que havien obtingut els grips blaus, taronges o negres a les concentracions interterritorials prèvies). 

Durant els dies de concentració, van entrenar a les ordres d'Ernesto Garcia, Seleccionador Nacional i Coordinador Nacional SBC juntament amb altres tècnics i coordinadors territorials.

A més a més el dissabte 18 van poder gaudir de les semifinals de l'Spanish Open (que es disputava a Madrid) on va poder conèixer a jugadors com Beatriz Corrales, Pablo Abian i l'exjugador Peter Gade (actualment tècnic de la Federació Francesa).