Portada > Notícies > CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL "SBC" A EIVISSA

CONCENTRACIÓ INTERTERRITORIAL "SBC" A EIVISSA

24/05/2016

Del 20 al 22 de maig es va celebrar a Eivissa la Concentració Interterritorial "Se Busca Campeón" que va reunir als millors jugadors s11 i s13 de Comunitat Valenciana, Illes Balears, Catalunya i Aragó.

L'expedició catalana estava formada pels jugadors Paula Molins (La Garriga), Marta González i Sergi Alcalà (Viladecans) i Ivan Valenzuela, Oriol Altimira i Hugo Ruz (Granollers). Joel Montoro va assistir com a Tècnic i Pau Puig com a Coordinador territorial de Catalunya.

Els 36 esportistes participants van ser dividits en 3 grups de treball:

- El primer on es treballaven continguts dels nivells Verd i Morat a càrrec del Coordinador d'Aragó Roberto González amb diversos tècnics, entre ells el Joel (en aquest grup també van treballar la Paula i la Marta).

- El segon grup, que treballava els continguts Vermell i Blau a càrreg d'Ivan Gallardo (coordinador de C.Valenciana) on van treballar la resta dels jugadors catalans Oriol, Sergi, Iván i Hugo.

- El tercer grup, que treballava els continguts Taronja i Negra va estar a càrrec de Pau Puig i Vicent Martínez (coordinadors de Catalunya i Balears).

 

La primera sessió (Divendres tarda de 18.00h a 21.00h) de continguts tàctics de cada nivell va ser portada a terme pels coordinadors de cada grup. La segona (Dissabte matí de 9:30h a 12:00h) també de continguts tàctics va ser preparada pels tècnics assistents i revisada pels coordinadors territorials. 

De 12:00h a 14:00h i de 16:00h a 18:00h els tècnics i coordinadors van rebre una xerrada sobre preparació Física a càrrec del Preparador Físic del Centre d'Alt Rendiment de Madrid i la Federació Espanyola de Bàdminton.

La tercera Sessió d'entrenaments (Dissabte de 18:00h a 20:15h) va estar dedicada a fer un repàs tècnics dels cops a evaluar i partits. La quarta i darrera sessió (Diumenge matí de 9:30h a 13:00h) van ser les avaluacions dels nivells dels participants a càrrec d'Ernesto Garcia, Selecionador Nacional i Coordinador Nacional "Se Busca Campeón".

Les avaluacions dels esportistes catalans van ser molt positives, Marta, Paula i Hugo van superar els nivells groc, verd i morat. Per la seva banda, Oriol Altimira, Sergi Alcalà i Iván Valenzuela, també van superar els nivells Vermell i Blau (quedant tan sols els nivells Taronja i Negre per obtenir la màxima acreditació nacional).