Portada > Notícies > BRILLANT ACTUACIÓ DE JOAN MONROY I CARLOS PIRIS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

BRILLANT ACTUACIÓ DE JOAN MONROY I CARLOS PIRIS AL CAMPIONAT D'ESPANYA SUB15

16/05/2016

Aquest passat cap se setmana es va disputar a la localitat cordovesa de Montilla el Campionat d'Espanya sub15 on van participar els jugadors del Centre de Tecnificació de Catalunya Joan Monroy i Carlos Piris. La parella va aconseguir la medalla de Plata al Dobles Masculí i ambdós es van fer amb la medalla de bronze en Individual Masculí

Els dos jugadors de l'Associació Granollers Esportiva van fer una gran actuació aconseguint dues medalles cada un. La Plata al Dobles Masculí en caure per un ajustat 21-18, 8-21 i 21-23 a la final contra els madrilenys Tomás Toledano i Ernesto Baschwitz i les medalles de bronze en caure a les semifinals contra els mateixos jugadors madrilenys, Monroy va cedir 22-20, 14-21 i 19-21 contra Baschwitz i Piris 15-21 i 21-23 (amb polemica arbitral inclosa al darrer punt) contra Toledano.

Benjamin Caldwell, tècnic de la Federació que els va acompanyar califica positivament la competició i destaca que un cop més els nostres jugador han demostrat que estan entre els millors jugadors del país.