Portada > Notícies > ELS JUGADORS CATALANS TORNEN AMB MULTITUD DE MEDALLES DEL CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR 2016

ELS JUGADORS CATALANS TORNEN AMB MULTITUD DE MEDALLES DEL CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR 2016

02/05/2016

Aquest cap de setmana s'ha disputat a la ciutat gallega d'Ourense el Campionat d'Espanya Sènior 2016 que ha comptat amb una nutrida participació de jugadors Catalans i que torna amb 16 medalles en les diverses categories i modalitats. Cal destacar el triplet d'Abel Hernàndez (Bellaterra) que s'ha fet amb 3 medalles d'or.

Aquests són els resultats més destacats:

 

A1: Medalla de Plata per Daniel Garcia (Granollers) en Individual Masculí.

B1: Medalla d'or per Abel Hernàndez (Bellaterra en Individual Masculí, Medalla d'or per Abel Hernàndez i Christian Vidstein (Bellaterra/Terrassa) en Dobles Masculí, Medalla d'or per Abel Hernàndez en Dobles Mixte fent parella amb Catherine Stewart. També medalla de Bronze per Víctor Hospital i Ramón Cañadas (Bellaterra).

B2: Medalla de plata per Víctor Hospital en Individual Masculí i Dobles Mixte fent parella amb Mercè Llugany (Bellaterra). Medalla de bronze per Mercè Llugany en Individual Femení i Dobles Femení fent parella amb Carola Langrock (també de Bellaterra). Glòria Latorre es va fer amb la medalla de plata en Dobles Femení fent parella amb Tina Louise Knapp.

C1: Medalla d'or per Gloria Latorre en Individual Femení i Medalla de plata en Dobles Mixte fent parella amb Miguel Angel Quiroga.

SuperVeterà: Doble medalla de plata per José Gabardos (Bellaterra) en Individual Masculí i Dobles Masculí fent parella amb Carlos Martínez i Medalla de Bronze també per Gabardos en Dobles Mixte fent parella amb Carmen Caffarena.

Supervetarà+: Medalla d'or per Erling Vidstein (Terrassa) en Individual Masculí.