Portada > Notícies > JORNADA "MILLOR BÀDMINTON" A LLEIDA

JORNADA "MILLOR BÀDMINTON" A LLEIDA

29/04/2016

Aquest dijous 28 d’abril la Federació Catalana de Bàdminton i l’INEFC de Lleida han organitzat una jornada del programa català de tecnificació “Millor Bàdminton”. El tècnic al càrrec d’aquesta jornada ha estat el entrenador del Centre de Tecnificació de Catalunya Ben Caldwell que ha estat acompanyat pel jugador Carlos Olivar.

La jornada s’ha organitzat en dos sessions d’aquest programa.

La primera sessió ha estat destinada als alumnes de l’assignatura de bàdminton del Grau en Ciències de la Activitat Física i l’esport de l’INEFC de Lleida. Els alumnes que porten aprenent l’esport del bàdminton tot el semestre han gaudit del premi final de l’assignatura amb una sessió magistral de l’entrenador anglès.

La segona sessió de la jornada ha estat destinada als clubs de la comarca Club INEFC, Club Bàdminton IES Lladonosa i Club Bàdminton Lleida els quals han pogut perfeccionar la seva tècnica. Aquesta temporada s’ha obert la participació als col·legis de la ciutat, sent un èxit de participació, amb nens i nenes dels centres educatius FEDAC Lleida, CEIP Sant Jordi,  IES Manuel de Montsua  i IES Lladonosa. Els nens s’han quedat bocabadats amb les explicacions i exhibicions fetes pel tècnic i jugador del Centre de Tecnificació. La formula de barrejar jugadors i jugadores dels clubs amb nens i nenes a estat una experiència molt enriquidora per a tots els participants.