Portada > Notícies > ELENA ANDREU VENCEDORA AL MÀSTER SUB17 DE PALMA

ELENA ANDREU VENCEDORA AL MÀSTER SUB17 DE PALMA

25/04/2016

El calendari nacional ha deparat una triple cita per aquest cap de setmana. Màster Absolut a València (amb Marc Gallardo com a vencedor), Màster s15 i s19 a Collado Villalba i Màster s13 i s17 a Palma de Mallorca (amb Elena Andreu com a vencedora).

2 jugadors del Club Bàdminton Bellaterra es van desplaçar a Mallorca per disputar el Màster sub17 de Palma. Elena Andreu, que va brillar a la modalitat individual on es va emportar la medalla d'or desprès de vèncer a Andrea Ibañez (Pitius) per un ajustat 16-21, 21-19 i 21-17. Guillem Pallarès també va realitzar una gran competicó i es va emportar la segona plaça en Dobles Masculí fent parella amb Jaume Forteza (Palma).

Per altra banda, el jugador del Club Bàdminton Viladecans Guillem Avilès, va disputar el Màster sub19 de Collado Villalba (Madrid) aconseguint uns meritòris quarts de final en Individual Masculí on va caure en 3 sets contra Pablo Alfayate (actual medalliste de bronze al Campionat d'Espanya s19 i finalista a la competició). I unes semifinals en Dobles Masculí fent parella amb Jesús Salso (Gredos San Diego) on van caure contre els posteriors campions Villanueva i Minguez (Oviedo).