Portada > Notícies > L'ASSOCIACIÓ GRANOLLERS ESPORTIVA PERD EN EL SEU ENCONTRE MÉS IGUALAT DE LA TEMPORADA

L'ASSOCIACIÓ GRANOLLERS ESPORTIVA PERD EN EL SEU ENCONTRE MÉS IGUALAT DE LA TEMPORADA

24/11/2015

Aquest dissabte, el Club de Granollers ha viscut la seva derrota més agònica en perdre 4-3 a Benalmàdena contra l'equip Malagueny.

L'equip de Benalmàdena va prendre l'iniciativa 2-1 en el marcador en emportar-se el Dobles Mixte y el Dobles Masculí. Els catalans van escurçar diferències amb el Dobles Femení (la dupla formada per les germanes Lucas va vèncer el seu partit).

Un cop finalitzada la primera ronda d'Individuals, la diferència en el marcador es mantenia 3-2 pels malaguenys (victòria per Blai Ramírez i derrota de Lara Lucas). Poc despres la Blanca Lucas va posar el 3-3 en el marcador mentre Arnau Duran forçava el 3ers set en seu enfrontament amb Rafael Gálvez. Després d'un egònic 3er set que va arribar al 18-18, el malagueny es va imposar per 21-18 establint el definitiu 4-3 al marcador.

Segona derrota ajustada de l'Associació Granollers Esportiva, que necessitarà més que mai el recolzament del seu públic al proper encontre que disputarà a casa el 5 de desembre contra el CB Tecnun de Sant Sebastià. 

Aquí podeu consultar tots els resultats de l'encontre.