Portada > Notícies > EL CLUB BÀDMINTON BELLATERRA ES PREPARA PER LA LLIGA

EL CLUB BÀDMINTON BELLATERRA ES PREPARA PER LA LLIGA

16/09/2015

El Club Bàdminton Bellaterra ja té enllestit el grup de jugadors que formarà l’equip per disputar les diverses jornades de la Lliga de Primera Divisió Nacional durant aquesta temporada

Enguany l’equip dirigit sota les ordres del tècnic i jugador Francesc Pi està format per Elena Andreu, Paula Cots, Judit Botaya, Laura Perez, Elena Olmos, Marcos Bellver, Raúl Bola, Abel Hernández i Víctor Hospital.

L’equip català reforça les seves files amb les incorporacions femenines de Perez, que prové de l’equip d’Astures (Astúries); d’Olmos, cedida durant un any a l’equip Caser Clear Madrid (Madrid); i també suma un nou fitxatge masculí amb Hospital, qui competia a Divisió d’Honor amb Granollers (Catalunya) la passada temporada.

Un cop finalitzats els entrenaments de pretemporada, el grup de jugadors se centra en la primera jornada de lliga que es disputarà a Huelva els propers 10 i 11 d’octubre.

En aquesta primera jornada l’equip del Bàdminton Bellaterra s’enfrontarà a ADC Arroyo Tejada (Madrid), C.B. Arjonilla (Andalusia) i Xátiva-Valencia, Terra i Mar (Valencia).

La passada temporada l’equip va aconseguir l’ascens de categoria a Primera Nacional en una competició d’infart. L’objectiu d’aquesta temporada, però, és seguir lluitant per no perdre la plaça. Aquest serà el segon any en què el Club Bàdminton Bellaterra està present en una de les competicions amb més nivell de tot el territori nacional, després de la Lliga de Divisió d’Honor.