Portada > Notícies > ELS ‘’JUNIORS D’OR’’ FAN PLE ALS CAMPIONATS D’ESPANYA SUB-19

ELS ‘’JUNIORS D’OR’’ FAN PLE ALS CAMPIONATS D’ESPANYA SUB-19

20/04/2015

17, 18 i 19 d'Abril de 2015

Si els Campions d’Europa junior es presentaven  a Granollers com a màxims favorits als Campionats d’Espanya Sub-19, no han fallat i s’han emportat tots el títols en joc. Especial protagonisme han tingut Luis Enrique Peñalver i Clara Azurmendi, que s’han fet amb dos títols cadascun en uns campionats de veritable nivell.

Gran comiat de Luis Enrique Peñalver (Oviedo) a la categoria de la que ha sigut el seu últim torneig como a junior i ho ha fet amb els ors a l’Individual i Dobles masculins. A la prova individual ha aconseguit la victòria rere un igualat encontre entre Alejo Ibeas (Tecnun) per 12-19 i 21-18, quedant com a medalles de bronze Víctor Alcaide (Torrejón) i Pablo Sanmartin (A Estrada). Als dobles masculins Peñalver fent parella amb el seu company Javier Suárez (Oviedo) rere derrotar a la final als gallecs Manuel Brea i Alejandro Nogueira (A Estrada) per 22-20 i 21-09, essent els bonzes per Alejandro Gonzalez i Alejandro Alcalà (Oviedo) i els amfitrions Bernat Amaya i Armand Rodríguez (Granollers).

Clara Azurmendi (Aldapeta) era l’altre gran protagonista amb els títols en Individual i Dobles femení. A l’individual, Azurmendi s’emportava l’or després de vèncer a la referent local Blanca Lucas (Granollers) per 21-08 i 21-10 deixant les medalles de bronze per a les Campiones Europees Isabel Fernández (Veleta) i Sara Peñalver (Oviedo). Als dobles femenins, Azurmendi fent parella de nou amb la seva companya de remuntades europees Isabel Fernández s’alçaven sobre el primer calaix del pòdium després de derrotar a Blanca Lucas i Nerea Sánchez-Arévalo (Granollers) per 21-7 i 21-16, quedant el tercer calaix a compartir per Marta Calleja i Marta Molina (Rinconada) i Míriam Izquierdo i Inés Rivero (Arroyo Tejada).

Als dobles mixtes, el títol va anar per Alejo Ibeas i Miren Josebe Azcue (Tecnun), que varen derrotar a la final a David Franco i Elisa Borras (Benalmádena) per 21-08 i 21-12, essent els bronzes per Alejandro Gonzalez i Sara Peñalver (Oviedo) i Carlos Olivar i Nerea Sánchez-Arévalo (Granollers). 

 

Guanyadors Campionat d'Espanya Sub-19

Galeria de fotos