Portada > Notícies > Joachim Jakubik de Terrassa i Mercè Llugany de Bellaterra guanyadors al Circuit Català a Vilanova del Vallès. Carlos Olivar i Blanca Lucas de Granollers guanyadors del TTR sub-19.

Joachim Jakubik de Terrassa i Mercè Llugany de Bellaterra guanyadors al Circuit Català a Vilanova del Vallès. Carlos Olivar i Blanca Lucas de Granollers guanyadors del TTR sub-19.

23/02/2015

Els guanyadors a la 8ª prova del Circuit Català van ser:

A la categoria IMA, en Joachim Jakubik  de l’Associació Bàdminton Terrassa es va emportar la victòria al guanyar tots els partits disputats.

Als IFB s'emporta la victòria la Mercè Llugany  del C.B. Bellaterra, guanyant 21-14 21-12 a Nancy Adam del C.B. Vilanova del Vallès.

Als DMA-B, queden campions en Ramón Cañadas (del C.B. Bellaterra) fent parella amb Víctor Hospital (de l’Associació Granollers Esportiva) al guanyar tots els partits disputats.

Als DFB-C, queden campiones la Carola Langrock fent parella amb Mercè Llugany  (del C.B. Bellaterra totes dues), al guanyar tots els partits disputats.

Als DXB, queden campions en Keith Whiffin, fent parella amb Nancy Adam del C.B. Vilanova del Vallès tots dos, al guanyar tots els partits disputats.

Todostorneos - CC Vilanova del Vallès

Els guanyadors del TTR s-15 i s-19 van ser:

A la categoria IM-19, en Carlos Olivar de l’Associació Granollers Esportiva es va emportar la victòria al guanyar per 21-16 21-19 a l’Adrián Valenzuela també de l’Associació Granollers Esportiva.

Als IF-19 s'emporta la victòria la Blanca Lucas de l’Associació Esportiva Granollers, al guanyar a l’Elena Andreu del C.B. Bellaterra per 21-15 21-15.

Als DM-19 queden campions la parella formada per Sergio Rodríguez i Adrián Valenzuela  tots dos de l’Associació Esportiva Granollers, al guanyar 21-16 21-16 a la parella formada per Marcos Bellver i Raul Torres també del C.B. Bellaterra.

Als DF-19 s’emporten la victòria la parella formada per la Blanca Lucas i la Nerea Sánchez-Arevalo de l’Associació Granollers Esportiva, al guanyar tots els jocs disputats.

Als IM-15, queda campió en Joan Monroy de l’Associació Granollers Esportiva, al guanyar per 21-7 21-13 a Guillem Pallarès del C.B. Bellaterra.

Als IF-15 la Marina Bujan del Bàdminton Club Hortons, es va emportar la victòria al guanyar per 21-12 21-9 a la Judith Mesas també del Bàdminton Club Hortons.

Als DM-15 la victòria va ser per la parella formada per en Joan Monroy i enCarlos Piris tots dos de l’Associació Granollers Esportiva, al guanyar 21-10 21-17 a la parella formada per Adrià Dieguez i Rubén Fernández també del C.B. Viladecans.

FESBA - TTR s-15 i s-19