Portada > Notícies > CHRISTIAN VIDSTEIN I GLÒRIA LATORRE CORONEN L'INTERNACIONAL DE VETERANS DE CATALUNYA

CHRISTIAN VIDSTEIN I GLÒRIA LATORRE CORONEN L'INTERNACIONAL DE VETERANS DE CATALUNYA

23/06/2014

Aquest dissabte s’ha disputat el Torneig Internacional de Veterans de Catalunya.

La competició ha tingut lloc al Pavelló Municipal del Congost de Granollers. Fins allà s’han desplaçat jugadors d’arreu del mon, com Catalunya, Madrid, França, Pakistan, Ucrania, Xina, Itàlia i Anglaterra.

Christian Vidstein, de l’Associació Bàdminton Terrassa, aconsegueix la medalla d’or a l’IM derrotant a Juan Antonio de Los Santos de Collado Villalba.

A l’IF és Glòria Latorre , de l’Associació Bàdminton Terrassa, qui s’emporta la medalla d’or, quedant Pilar Royo, de l’Associació Granollers Esportiva, en segona posició.

En Christian i la Glòria obtenen la segona medalla d’or fent parella als DX, vencent a la parella del C.B. Vilanova, Keith Whiffin i Nancy Adams.

Als DF Glòria obté el tercer or en aquesta competició, aquest vegada fent parella amb Nancy Adams, del C.B. Vilanova, deixant en segona posició a la parella formada per Olga Esteban i Pilar Royo, totes dues de l’Associació Granollers Esportiva.

La parella de Collado Villalba, Juan Antonio De Los Santos i Miguel Vaz, s’emporten l’or als DM, vencent a Waseem Arshad, de l’Associació Granollers Esportiva en parella amb Volodymyr Kazspinsky, del Club Bàdminton Viladecans.

 A la categoria IMC-D, Carlos Rodrigo, de l’Associació Esportiva Escolar IES Tremp, va aconseguir l’or despès de l’enfrontament amb Francesc Pi del C.B. Bellaterra, qui va haver de conformar-se amb una segona posició.

 

Internacional de Veterans de Catalunya - Todostorneos

 

Gràcies a Vicenç Buesa del C.B. Vilanova que per cedir-nos les fotos.