Portada > Notícies

Notícies

 1. 24/11/2020
  Del 20 al 22 de novembre es va disputar el Campionat d'Espanya sub19 a Toledo on els esportistes catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van coronar campions d'Espanya de la categoria en dobles masculí. A més de la medalla d'or, Joan Monroy va aconseguir el bronze en individual masculí i Marta González en dobles femení.
 2. 24/11/2020
  Aquest cap de setmana es va disputar a Sant Llorenç d'Hortons el Circuit Nacional Sènior que estava previst a Cerdanyola del Vallès. A la competició han participat 50 jugadors en les diverses categories d’edat. Malgrat les actuals restriccions a la mobilitat i a la realització de esdeveniments esportius, aquest passat cap de setmana s’ha pogut realitzar una competició oficial de bàdminton que està en el calendari de la Federació Catalana i en el calendari de la Federació Espanyola, i per tant autoritzada segons la normativa vigent del PROCICAT.
 3. 10/11/2020
  La 4a prova es va veure afectada per les restriccions de la COVID-19 i la seva participació es va veure reduïda a les categories i jugadors nacionals. La competició, disputada al Pavelló Municipal del Congost de Granollers es va disputar els dies 7 i 8 de novembre, essent TTR puntuable pel rànquing nacional. Els vencedors de la categoria absoluta van ser Abel Hernández (Bellaterra) i Lara Lucas (Granollers) a l'individual, Daniel Garcia i Carlos Olivar (Granollers) als dobles masculins, Lara Lucas i Blanca Lucas (Granollers) als dobles femenins i Marc Gallardo i Marta González (Granollers) als dobles mixtes.
 4. 09/11/2020
  Del 5 al 8 de novembre es va disputar el 55 Portuguese International Championships 2020 on van participar els jugadors catalans Joan Monroy, Carlos Piris i Àlex Alcalà.
 5. 09/11/2020
  Els dies 6, 7 i 8 de novembre es va disputar a Santander el Campionat d'Espanya sub15 amb el resultat destacat de Jofre Comella (Granollers), que va obtenir el bronze a l'individual masculí. També Abu Serran (Bellaterra) va arribar a quarts de final, on va caure contra Comella en un duel català.
 6. 26/10/2020
  La jugadora del club de Beneixama Nerea Ivorra es va proclamar campiona en la categoria individual i dobles femení al costat de la seva parella Claudia Leal (Drop Valencia) que va fer el mateix en els dobles mixtos. Destacar també, la treballada victòria de Miguel Barbado (Arjonilla) en l'individual masculí i els jugadors d'Oviedo Iván Villanueva i Javier Suarez en dobles masculí. A la categoria sub-11 el principal protagonista va ser Magno Salas de Granollers qui va vèncer en l'individual a la seva parella Nil Leiva de Granollers i en els dobles sub-11 es van imposar a la parella de Granollers composta per Berta Abarca i Dídac Comas. En el quadre femení de l'individual sub-11 la vencedora va ser Núria Serra de Granollers.
 7. 19/10/2020
  Aquest passat cap de setmana es va disputar el Màster s15 i s19 de Liencres (Cantabria) on van participar els jugadors catalans Jofre Comella, Iván Valenzuela i Sergi Alcalà. Comella va destacar amb una medalla d'or al dobles masculí s15 fent parella amb Isma Oballe (Ibiza BC). Per la seva banda, Alcalà i Valenzuela es van arribar a semifinals al dobles masculí s19.
 8. 19/10/2020
  El passat cap de setmana del 16 i 17 doctubre es va realitzar a Granollers un curs de Monitor "Shuttle Time" homologat per la Federació Espanyola de Bàdminton i la Badminton World Federation (BWF). El curs va ser dirigit pel tècnic Bernat Amaya i va comptar amb un total de 10 inscrits.
 9. 14/10/2020
  La Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física ha comunicat a les diferents federacions esportives catalanes que de moment els dos pròxims caps de setmana s’aturen les competicions previstes per intentar frenar l’increment de casos de Covid-19 al país. Així qualsevol activitat federativa competitiva organitzada per aquests propers quinze dies a partir del pròxim divendres 16 d’octubre queda ajornada. Aquesta normativa no afectarà competicions de caràcter estatal o internacional que se celebrin a territori català com tampoc a lligues professionals.
 10. 13/10/2020
  El dissabte 10 d'octubre de 2020 es va disputar el Campionat de Catalunya absolut i sub-15 al pavelló del congost de Granollers. Els campions de la categoria absoluta van ser a l'individual masculí Arnau Duran (CESIB La Garriga), individual femení Marta González (Granollers), dobles masculí Bernat Amaya i Marc Gallardo (Granollers), dobles femení Blanca Lucas i Lara Lucas (Granollers) i dobles mixtes Bernat Amaya i Lara Lucas (Granollers). A la categoria sub-15 els campions van ser a l'individual masculí Jofre Comella (Granollers), individual femení Diana Kosenkova (Granollers); i als dobles masculí Xavier Cano i Marc Duran (Granollers), dobles femení Diana Kosenkova i Sílvia Muñoz (Granollers) i dobles mixtes Angel Monroy (CESIB La Garriga) i Joana Rico (Viladecans).
Pàgina 1 de 125 Següent