Portada > Notícies

Notícies

 1. 25/06/2017
  El tècnic del Centre de Tecnificació de Catalunya Pau Puig es va desplaçar a Amberes (Bèlgica) del 15 al 18 de juny per realitzar el curs de de formador de tècnics (Tutor) de Nivell 2 de la BWF (Badminton World Federation). El Curs es va desenvolupar a les instal·lacions "Leonardo Lyceum Topsports Center" un centre d'alt rendiment esportiu de nova construcció a la part nord de Bèlgica.
 2. 23/06/2017
  Els equips que es van desplaçar a Cartagena del 19 al 22 de juny per disputar aquesta tradicional competició a les categories sub15 i sub19 van obtenir la 7ena posició. Les victòries van ser per Astúries (sub15) i Galicia (sub17) amb una destacada actuació d'Elena Andreu, que va obtenir el Titol de "MVP Iberdrola" de la Competició (11 victòries en 11 partits disputats).
 3. 14/06/2017
  El dimecres dia 7 i el dimarts 13 de juny es van realitzar dues sessions d'entrenament amb les Seleccions Catalanes sub15 i sub17 que es desplaçaran a Cartagena (Múrcia) del 19 al 22 per disputar el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar.
 4. 12/06/2017
  Un any més i entre un gran ambient el Club Bàdminton Platja d'Aro ha organitzat la darrera prova del Circuit Català (la 17ena d'aquesta temporada) que posa el punt i final a la competició del Circuit Català 2016-2017. A la categoria "A", van destacar Adrián Márquez (Recreativo IES La Orden) i Marion Vernay (Narbonnais) amb l'or a l'individual Masculí i Femení respectivament. Marc Gallardo i Sergio Rodríguez (Granollers/Canovelles) al Dobles Masculí i Paula Molins i Marta González (Granollers) al Dobles Femení i Ludovic Aumjaud i Marion Vernay (Narbonnais) al Dobles Mixte.
 5. 05/06/2017
  Els jugadors catalans Hugo Ruz i Marta Gonzàlez que van participar aquest cap de setmana al Campionat d'Espanya sub13 "Se Busca Campeón" de Ogíjares (Granada), van aconseguir la tercera plaça a la modalitat de Dobles Mixte. A més, Marta Gonzàlez es va quedar a un pas d'aconseguir la medalla a la modalitat Individual Femení.
 6. 02/06/2017
  Els tècnics de la Federació Catalana de Bàdminton Pau Puig i Marc Gallardo ja han establert el llistat de convocats que representaran a Catalunya al Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en Edat Escolar que es disputarà a Cartagena del 19 al 22 de juny de 2017. Els propers dimecres 7 de juny i dimarts 13 de juny, es duran a terme les dues concentracions prèvies a la competició al Pavelló Congost de Granollers.
 7. 02/06/2017
  Durant el mes d'abril es va portar a terme el Curs de Tècnic de Nivell I i Coach Level I per alumnes de l'INEFC de Lleida. El curs va ser dirigit per Pau Puig i impartit pels tècnics de la Federació Pau Puig i Eduard Mateos. Gràcies a l'acord de la Escola Catalana de l'Esport, l'INEFC de Lleida i la Federació Catalana de Bàdminton el alumnes del curs ja poden iniciar el seu període de pràctiques un cop superat el Bloc Específic de la formació.
 8. 01/06/2017
  El passat dimarts 30 de maig es va portar a terme una nova jornada tècnica de la Federació Catalana de Bàdminton a Lleida gràcies a la col·laboració amb el Club INEFC Lleida i el Club Bàdminton Lleida. La Jornada va tenir 2 blocs, un primer per escolars i un segon per adults. Les sesions van ser dirigides per Pau Puig, tècnic de la Federació Catalana de Bàdminton.
 9. 30/05/2017
  Prop de 100 jugadors es van desplaçar el dissabte 27 de maig a Sant Llorenç d'Hortons per disputar la 16ª i penúltima prova del Circuit Català d'aquesta temporada. A la categoria "A" van destacar Carlos Olivar i Marta González (ambdós de Granollers) que es van penjar les medalles d'or a les modalitats de Individual Masculí i Femení respectivament. Al Dobles Masculí van ser els jugadors de Bellaterra Dragan Milovic i Robert Suman qui es van emportar la victòria mentre que al Dobles Mixte, Carlos Olivar va repetir triomf fent parella amb Laia Díaz (Canovelles).
 10. 29/05/2017
  Els jugadors catalans Joan Monroy i Carlos Piris es van proclamar Campions d'Espanya sub17 a la modalitat de Dobles Masculí el passat cap de setmana a Xàtiva (València) demostrant un cop més el seu gran estat de forma. La jugadora catalana Elena Andreu (actual jugadora del Centre de Tecnificació de Galícia) va aconseguir un brillant doblet en imposar-se a l'individual Femení i al Dobles Femení.
Pàgina 1 de 91 Següent